Select country

For solutions in a specific country please visit your local website

Menu
Shop Logo
Cloud Router partner event 2015

Baggrund

Cloud Router er en vidensbaseret netværksdistributør med spidskompetence inden for trådløs datakommunikation. Vores drivkraft i Cloud Router er et langvarigt samarbejde baseret på viden og innovation.

 

Mission

Som en moderne virksomhed føler vi ansvar for at være med til at udvikle og fremtidssikre vores samfund. Det gør vi ved at have fokus på innovative og omkostningseffektive løsninger inden for vores kerneområde som er datakommunikation.

 

Viden driver værket

Hos Cloud Router stiller vi vores ressourcer til rådighed for de forhandlere, som vil benytte vores assistance til at levere innovative løsninger til den rette pris. Flere førende IT-forhandlere, installatører og serviceudbydere har på baggrund af vores ekspertise og markedsviden valgt at samarbejde med os.

 

Samarbejde skaber værdier

Cloud Router arbejder konsekvent på at overgå de forventninger vores kunder har til os. Vi har en hands-on tilgang og stærkt fokus på at identificere nye og bedre løsningsmuligheder.

Vores vision er at være en værdiskabende distributør på hele det nordiske marked. Læs mere på vores YouTubeBlog og Linkedin profiler.

Forside Produkter WiFi Trådløst netværk Radio link M2M kommunikation Netværksinfrastruktur Certificering Referencer Profil Kontakt
Gå til indkøbskurv Forhandler Service