Select country

For solutions in a specific country please visit your local website

Menu
Shop Logo
Cloud Router partner event 2015

Baggrund

Vi er passionerede mennesker, med dybe rødder i trådløs datakommunikation. Vi leverer trådløse internet- og netværksløsninger til professionelt brug. Vores drivkraft i Cloud Router er et langvarigt samarbejde mellem vores kunder og samarbejdspartnere, og er baseret på viden og innovation.

 

Viden driver værket

Cloud Routers kompetence er en sammensætning af specialister, der har 20 års erfaring indenfor trådløs kommunikation, samt velkendte producenter af trådløse løsninger. Det betyder at vi arbejder tæt sammen med vores producenter og teknologi-partnere, og deltager i udviklingen af nye produkter. Det gør at vi kan levere skræddersyede løsninger til vores kunder. Udformningen af vores løsninger styres derfor af kundernes behov og de teknologiske muligheder, der hele tiden udvikles på området.

 

Vision

Som vidensbaseret datakommunikationsvirksomhed ser vi det som vores ansvar, at være med til at udvikle og fremtidssikre vores samfund. Det gør vi ved at samarbejde med kunden om at lave en individuel, omkostningseffektiv og innovativ løsning, med den bedste teknologiske viden på området.

Cloud Routers intention er at skabe kontinuerlig værdi for alle nuværende og kommende kunder, på hele det nordiske marked.

Se mere på Cloud Routers Blog, Linkedin og Twitter profiler.

Forside Produkter WiFi Trådløst netværk Radio link M2M kommunikation Netværksinfrastruktur Aktiviteter Referencer Profil Kontakt
Gå til indkøbskurv Forhandler Service