Select country

For solutions in a specific country please visit your local website

Menu
Shop Logo

Forhandler

IT-forhandler, systemintegratorer, installatører og serviceudbydere kan blive forhandler af Cloud Routers produktportefølje. Vores forhandlerprogram består af Registeret og Value-added reseller partnerniveauer med tilhørende serviceydelser.

 

Viden driver værket

Hos Cloud Router stiller vi vores ressourcer til rådighed for de forhandlere, som vil benytte vores assistance til at levere innovative løsninger til den rette pris. Flere førende IT-forhandlere, installatører og serviceudbydere har på baggrund af vores ekspertise, markedsviden og dedikerede indsats valgt at samarbejde med os.

Samarbejde skaber værdier

En registeret forhandler kan blive en Value-added Reseller og derigennem opnå en række fordele. En kompetencebaseret forretning er med til at skabe stærke relationer hos kunderne.

 

Træning og certificering

Cloud Router har en række træningskurser inden for wireless og avancerede IP teknologier. Derudover hjælper vi også forhandlere med certificering hos den ønskede producent.

 

Bliv forhandler

Ring til vores kontor på 73 11 56 00, hvis du ønsker at blive forhandler af vores produkter. Besøg også vores YouTubeBlog og Linkedin profiler.

Vil du gerne vide mere?Forside Produkter WiFi Trådløst netværk Radio link M2M kommunikation Netværksinfrastruktur Kurser Referencer Profil Kontakt
Gå til indkøbskurv Forhandler Service