Select country

For solutions in a specific country please visit your local website

Menu
Shop Logo

Forhandler

Installatører, systemintegratorer og serviceudbydere kan blive forhandler af Cloud Routers produktportefølje. Kontakt os på 73 11 56 00, hvis du ønsker at være en del af Cloud Routers partnerprogram.

 

Partnerprogram

Vores partnerprogram består af Registreret og Autoriseret partnerniveauer med tilhørende serviceydelser. En registreret partner kan blive en autoriseretpartner  og dermed en del af et professionelt partnerprogram.

 

Viden driver værket

Hos Cloud Router stiller vi vores ressourcer til rådighed for de forhandlere, som vil benytte vores assistance til at levere innovative løsninger til den rette pris. Flere førende IT-forhandlere, installatører og serviceudbydere har på baggrund af vores markedsviden, ekspertise og dedikerede indsats, valgt at samarbejde med os.

 

Træning og certificering

Cloud Router afholder en række træningskurser inden for trådløs datakommunikation og avancerede IP teknologier. Derudover hjælper vi også forhandlere med certificering hos den ønskede producent.

 

Se mere på Cloud Routers BlogLinkedin og Twitter profiler.

Downloads


Links

Vil du gerne vide mere?Forside Produkter WiFi Trådløst netværk Radio link M2M kommunikation Netværksinfrastruktur Certificering Referencer Profil Kontakt
Gå til indkøbskurv Forhandler Service