Select country

For solutions in a specific country please visit your local website

Menu
Shop Logo

Forhandler

Installatører, systemintegratorer og serviceudbydere kan blive forhandler af Cloud Routers produktportefølje. Kontakt os på 73 11 56 00, hvis du ønsker at forhandle Cloud Routers produkter.

 

Forhandlerprogram

Cloud Routers forhandlerprogram består af registrerede og autoriserede forhandlerniveauer med tilhørende serviceydelser. En registreret forhandler kan blive autoriseret forhandler og derigennem opnå en række fordele.

 

Viden driver værket

Cloud Routers kompetence er en sammensætning af specialister, der har 20 års erfaring indenfor trådløs kommunikation, samt velkendte producenter af trådløse løsninger. Det betyder at vi arbejder tæt sammen med vores producenter og teknologi-partnere, og deltager i udviklingen af nye produkter. Det gør at vi kan levere skræddersyede løsninger til vores kunder. Udformningen af vores løsninger styres derfor af kundernes behov og de teknologiske muligheder, der hele tiden udvikles på området.

 

Workshops

Cloud Router afholder en række workshops og kurser inden for trådløs datakommunikation og IP teknologi. Derudover hjælper vi også forhandlere med certificering hos den ønskede producent.

Se mere på Cloud Routers BlogLinkedin og Twitter profiler.

Vil du gerne vide mere?Forside Produkter WiFi Trådløst netværk Radio link M2M kommunikation Netværksinfrastruktur Uddannelse Referencer Profil Kontakt
Gå til indkøbskurv Forhandler Service