Select country

For solutions in a specific country please visit your local website

Menu
Shop Logo

M2M og Internet Of Things

Maskine-til-maskine kommunikation ændrer vores digitale verden, fra at vi benyttede teknologi som et kommunikationsmiddel for mennesker, til at udstyr og maskiner kan kommunikere med hinanden. 

Dette åbner f.eks. mulighed for et køleskab eller en bil kan have så meget data og information om omgivelsen, at der kan udføres intelligente funktioner, uden at være afhængig af en menneskelig håndtering.

 

Industrielt netværk

Vi har en række industrielle produkter af høj kvalitet med specifikke certificeringer, der lever op til de danske industrielle standarder.

4G / LTE gateway, industrielle Firewalls, Radio-links og Ethernet udstyr, der kan kommunikere på meget længere afstand over f.eks. CAT5e kabler.

 

Cloud Router arbejder løbende på at forbedre og følge med i udvikling af M2M og IoT løsninger på verdensplan, således at vi kan markedsføre produkter med den rette teknologi og fleksibilitet.

 

Cloud Router leverer industrielle produkter fra innovative producenter Wlink og Mikrotik

Forside Produkter WiFi Trådløst netværk Radio link M2M kommunikation Netværksinfrastruktur Certificering Referencer Profil Kontakt
Gå til indkøbskurv Forhandler Service