Select country

For solutions in a specific country please visit your local website

Menu
Shop Logo

Seneste nyheder

Infinity WiFi hos AntenneforeningernePanther Applications og Cloud Router har etableret et strategisk og teknisk samarbejde, hvilket betyder at antenneforeningerne i Danmark står stærkere med trådløse produkter i fremtiden. Klik for at læse mere..

Cloud Router på FDA messen 2016Cloud Router var en af de 22 udstillere på FDA messen den 4. og 5. november 2016. Efter to spændende dage sluttede FDA messen 2016 i Kolding på Scandic hotel. Det har været rigtig interessant for os at være med, da vores budskab om fremtidens WiFi til private husstande og trådløse backbone løsninger blev mødt op med store interesse fra antenneforeningerne. Klik for at læse mere..

Nye faciliteter i Odense og HerningVores kontor i Odense har fået ny adresse i Odense S. Klik for at læse mere..

Levering via GLS til skarpe priserVi kan fra dags dato levere varer gennem GLS til super skarpe priser.
Klik for at læse mere.

Professionelle Site-survey ydelserCloud Router introducer professionelle Site-survey ydelser inden for WLAN og netværkssikkerhed.
Klik for at læse mere.

Ny service struktur implementeretVi har implementeret en professional struktur til at kunne håndtere after-sales teknisk assistance.

Ny afdeling i JyllandCloud Router har etableret en ny afdeling i Herning med udvidet lager, kontor og konference faciliteter.

IgniteNet Cloud WLANCloud Router introducerer den mest omkostningseffektive Cloud WLAN løsning fra IgniteNet.

Network as a ServiceBenyt Endian virtual firewall teknologi til at implementere virtual Firewall- og Router løsninger hos virksomheder og skoler.

WISP trådløs backbone løsningCloud Router arbejder på at introducere en komplet trådløs backbone løsning, således at vores serviceudbydere kan opbygge et solidt og hurtigt WISP netværk til slutkunder.

Dankort betalingCloud Router webportal har nu fået integreret Dankort betalingsmulighed.
Forside Produkter WiFi Trådløst netværk Radio link M2M kommunikation Netværksinfrastruktur Kurser Referencer Profil Kontakt
Gå til indkøbskurv Forhandler Service